ClubCar

clubcar logo

Club Car este cel mai mare producator din lume, pentru vehicole electrice, cu roti mici si zero emisii.

Sunt de asemeni reunoscuti ca un leader in inovatie.

Visage™ Mobile este ultimul intr-o lunga linie de avantaje tehnice, care imbunatateste experienta jucatorilor si ajuta o mai eficienta administrare a terenurilor de golf.

Portofoliul Club Car include produse pentru:

  • Operatori de Golf: Precedent, Carryall® vehicole utilitare, si Café Express – un fel de mini bar mobil (sandwich-uri, racoritoare).

  • Comercial si afaceri : Villager LSV pentru mers pe drumuri publice, Villager si Transporter pentru transport persoane, si Carryall vehicole utilitare.

  • Persoane fizice: Precedent®, Villager LSV pentru mers pe drumurile publice, XRT™ vehicole utilitare, si Gold Standard – masinute cu design special, din segmentul golf.

  • Solutii personalizate: Unde ideile sunt transpuse in realitate, pentru colegii si universitati, hoteluri si resort-uri, si multe alte piete.

Club Car de asemeni ofera sute de accesorii si optiuni, care iti permit sa personalizezi vehicolele utilitare si de golf, pentru utilizare si stil de viata.

Doua din cele mai noi optiuni includ Xcelerator 19 si Precedent Stretch Kit, ce face precedentul i-2 Excel un confortabil vehicol pentru 4 persoane, cu motor pe baza de benzina.

Ca o divizie a Ingersoll Rand, leader-ul mondial in crearea si sustinerea unui mediu sigur / confortabil si eficient energetic, Club Car este mandra sa fie in fruntea industriei ZEV – vehicole cu zero emisii.

Masinutele electrice de la Club Car, sunt o alternativa “mai curata si tacuta” la benzina, fara a sacrifica performantele.

Produsele Club Car sunt disponibile la nivel international printr-o puternica retea de dealer’i si distribuitori.