BillyGoat

billygoat logo

Cand vorbim despre curatenia proprietatii, Billy Goat Industries ofera o linie completa de solutii pentru toate nevoile resedintelor, spatiilor comerciale si publice.

Billy Goat este o afacere de familie operata din afara orasului Kansas, Missouri, SUA.

De mai mult de 40 de ani, Billy Goat a creat si fabricat produse pentru curatarea proprietatii, cu reputatie pentru inovatie, productivitate si calitate.

Te invitam sa revezi site-ul si munca noastra cu o retea internationala de dealeri, pentru a alege masina potrivita tie, din punct de vedere al aplicarii, proprietatii si sezonului.

Primavara ai in vedere produsele Billy Goat la desfacut, aerat, supra insamantat, sapat, pentru a scapa de frunze, paie, flori, crengi, seminte si alte resturi adunate peste iarna.

Vara, masina de tuns Billy Goat HomePro este ideala pentru uz casnic, la pret mic si taierea precum un Profesionist!

Pentru iarba deasa si inalta pana la genunchi, Billy Goat’s High Weed mower si Outback brushcutter sunt performeri recunoscuti.

Toamna, Billy Goat e singurul din piata care ofera o linie compozita de suflat frunze, linie completa de aspirare a gazonului si resturilor, si o linie completa de incarcare a molozului, toate fiind sinonime cu productivitatea profesionista.

Te invitam sa ai in vedere comunitatea locala, prin a participa la activitati precum reciclarea si compostarea resturilor. Se poate face si prin imprumutarea echipamentelor tale pentru “curatenia de la vecinul”. Alta optiune este “adoptarea unei autostrazi”, prin a investi in cei care se ocupa de imbunatatirea mediului in care traim.

De mai bine de 40 de ani, prin spiritul “se poate face” suntem bine cunoscuti in domeniul afacerii noastre, prin reteaua de dealeri, si printre clientii care ne-au inspirat sa facem comunitatea noastra un loc mai bun. Este parte componenta din moto-ul nostru “Curata lumea ta cu Billy Goat”.

Multumim ca ati aflat putin mai mult despre noi. Pentru informatii suplimentare sau cereri, te rugam sa ne contactezi direct sau prin dealerul local.