Producatori

Producatori
toro logo

Toro are aproximativ 800 produse. Este imposibil sa punem in acest site toate aceste date.

De aceea alegem doar cateva sa prezentam aici, urmand sa iti raspundem individual, functie de ce caz doresti rezolvat. Intuim ca te vei incadra drept interes, intr-una din aceste categorii:

- Firma speciliazata in construirea si intretinerea spatiilor verzi.
- Teren sportiv sau municipalitate.
- ...

Detalii...

Wiedenmann GmbH din Germania, aduce excelenta tehnica in mentenanta gazonului si grija terenului.

Detalii...
cramer logo

Conducând drumul din 1835

Din momentul in care Cramer a fost fondat (în 1835), ne-am propus să devină producător de frunte în cadrul echipamentelor de grădinărit profesionale, oferind, prin urmare, cea mai înaltă calitate pentru aplicatii profesionale.
Ne străduim să îmbunătățim în permanență calitatea echipamentelor noastre, astfel încât acestea să poată satisface cerințele ridicate ale clienților noștri profesioniști, chiar și în cele mai dificile condiții.

Detalii...
billygoat logo

Cand vorbim despre curatenia proprietatii, Billy Goat Industries ofera o linie completa de solutii pentru toate nevoile resedintelor, spatiilor comerciale si publice.
Billy Goat este o afacere de familie operata din afara orasului Kansas, Missouri, SUA.
De mai mult de 40 de ani, Billy Goat a creat si fabricat produse pentru curatarea proprietatii, cu reputatie pentru inovatie, productivitate si calitate.

Detalii...
garia logo

Creata cu pasiune
Creata sa te miste, Garia este o unica combinatie de performanta, versatilitate si eleganta.
Puternica mostenire privind calitatea motorului
Toate motoarele Garia sunt construite de Valmet Automotive din Finlanda, o fabrica certificata de recordurile avute in constructiile pentru Porsche, Saab si Opel.
Garia este contruita din cele mai bune componente din industrie, furnizate companiilor care produc de asemeni Jaguar, Bentley, Rolls-Royce, Volvo si Aston Martin.

Detalii...
ico logo

ICO car oferă și vehicule utilitare care impresionează cu un design modern, de înaltă calitate, tehnologie inovatoare și confort remarcabil.

Detalii...
trilo logo

Trilo dezvolta si produce multifunctionale aspiratoare industriale pentru spatii publice. Trilo este un brand de varf in piata europeana.
Trilo funizeaza profesionalism prin solutii care salveaza timp la o varietate de activitati precum: curatarea gazonului, taierea gardului viu, adunat sau mutat pentru frunzele toamnei, adunatul resturilor rezultate in urma petrecerilor, tunderea si adunatul gazonului in acelasi timp.
O solutie economica prin multe functii intr-un singur echipament, excelenta operativitate si viata lunga demonstrata in urma a multi ani de funtionare...acestea sunt caracteristicile produselor Trilo.

Detalii...
Greenmech logo

Suntem un producător britanic, furnizând pe piața mondială produse de înaltă calitate, mărunțitoare și tocătoare pentru consumatori și utilizatori profesioniști.
Proiectăm, testăm, fabricăm și distribuim mașinile noastre și facem backup pentru toate produsele noastre printr-o rețea integrată de dealeri.
Dezvoltăm noi idei inovatoare pentru a îmbunătăți performanța în domeniu.

Detalii...

Greenworks are pasiunea de a oferi soluții superioare, inovatoare și durabile, alimentate cu baterii, care depășesc așteptările utilizatorilor noștri în toate privințele.

Detalii...
Ventrac

Faceți viața mai simplă
Familia Steiner a fost întotdeauna despre afacerea de a face viața mai simplă prin inginerie practică, ingeniozitate în proiectare și bun-simț de modă veche. Acele valori timpurii transmise de tatăl lor, Marvin Steiner continuă să fie forța motrice care îi împinge să proiecteze și să producă echipamente de cea mai înaltă calitate disponibile, depășind nevoile lumii noastre în continuă schimbare.

Detalii...