Constructori

constructori

Un contractor sau constructor, in opinia noastra, este firma sau persoana fizica autorizata, care are ca domeniu exclusiv de activitate: gazonul, intretinerea lui cu toate amanuntele sub observatie.

Pentru inginerii horticultori si constructorii de gradini; pentru cel care aplica tratamente la diferite “boli” pe care iarba le face in sezonul de tundere - avem o larga gama de produse ca suport in activitatea de zi cu zi.

Chiar si producatorii de seminte sau distribuitorii lor e normal sa fie interesati, deoarece ei sunt in direct contact cu producatorii de gazon sub forma de rulouri, cea mai rapida forma de imbracare “in verde” pentru parcuri/spatii publice si chiar terenuri sportive.

Spre exemplu, Toro a vandut 68 % din produsele sale in 2012, catre persoane cu raspunderi asemeni tie, adica profesionistilor. Toro este leader-ul necontestat al pietei globale de masini profesionale de tuns gazon.

In mod clar ai nevoie de:

  1. Produse care rezista mai mult in timp si conditii de stres.
  2. Masini care pot fi utilizate la mai multe lucrari, prin schimbarea cu usurinta a diferitelor optiuni.
  3. Echipament care sa necesite foarte putina mentenanta.
  4. Piese de schimb si suport tehnic specializat, disponibil rapid.
  5. Cea mai frumoasa imagine dupa tundere. Asta vorbeste de la sine despre calitatea gazonului.

Cel mai probabil ai deja un parc mai mic sau mai mare, de masini de tuns, aerat, scarificat, “verticultat” si vrei doar schimbarea celor mai in varsta dintre ele.

Este in regula si asa. Vei avea ocazia sa vezi diferenta majora la productivitate si calitate, fata de modelele mai vechi ale concurentei.

Daca util pentru moment este un produs mai mic drept cost, iti putem acorda suport prin produse marca Billy Goat sau Canycom. O alta optiune este sa cumperi de la noi masini demo in leasing sau second hand (aproape toate produse Toro).

In fiecare an, Prochaska organizeaza cateva demonstratii ale produselor pe care le distribuie. Te rugam sa anunti daca la o locatie convenabila tie, putem ajunge pentru ca sa vezi care dintre masini se potriveste nevoilor afacerii tale.