Golf

golf

In momentul in care ai decis sa investesti in golf, atunci in mod clar planul de afaceri amanuntit realizat, iti dovedeste ca pentru construirea terenului de golf folosesti doar 20 % din costul total de executie al Resort-ului turistic.

Complexul aduce profit consistent doar in aceasta ordine de marime, de la mare la mic:

  1. Rezidential in jurul terenului
  2. Hotel si restaurant (prin grupuri)
  3. Clubul de golf prin membrii, competitii si taxa de joc.

Toate aceste centre de venit insa, au grav de suferit daca terenul de golf nu arata impecabil.

Clubul de golf poate genera venituri suficiente pentru intretinerea terenului, daca acesta este in grija unor profesionisti cu vasta experienta si dedicare pentru calitate.

Rolul Prochaska este tocmai acesta, de a te scapa de griji privind subiectul “teren de golf”, care pot amana mult termenul de finalizare a proiectului, daca sunt date cuiva nepotrivit.

Mai exact, suntem in masura sa garantam cea mai inalta calitate si pret corect, servicii precum irigatiile si masinile de tuns.

De asemeni putem recomanda arhitecti si executanti, care vor realiza ce iti doresti.

Ca dovada pentru afirmatiile de mai sus, stau 70 % dintre cuburile de golf din Austria, deoarece sunt clientii nostri de mai multe zeci de ani.

Esti invitatul nostru, sa te convingi singur de realitate. Iti suntem cu placere gazda la orice Club de golf de langa Viena spre exemplu, pentru ca sa vezi cum functioneaza sistemul implementat si intretinut de noi.

La golf, nu putem vorbi de altceva decat de echipament profesionist. Leader-ul mondial in acest domeniu, este indiscutabil Toro, care detine cel putin 60 % din piata.

Un argument pentru aceasta afirmatie este si statistica neutra facuta de curand de Golf Digest (cea mai mare revista de golf din lume). Studiul a constat intr-un concurs unde cateva mii de jucatori, au votat un top al celor mai bune 100 terenuri de golf in lume, ca frumusete (design, calitate gazon si servicii). Primele 68 din ele, folosesc exclusiv irigatii si masini profesionale de tuns gazon de la Toro.

Prochaska din Viena, este importator si distribuitor pentru Toro, din 1968. In 2012 a vandut Toro in Austria, pentru aproape 7 mil de euro.