Irigatii

agricultura

Datele oficiale afirma ca Romania avea in 1989, 3 mil de ha irigate pentru agricultura iar in 2013 mai erau doar 300.000 ha irigate.

Aceleasi surse (ministerul agriculturii) afirma ca de la Uniunea Europeana, Romania va avea 400 mil euro in 2016 si 2017, pentru irigarea altor 800.000 de ha.

Irigatiile sunt de asemeni foarte importante pentru terenurile sportive (fotbal, golf, rugby, polo, tenis), pentru parcurile publice si nu in ultimul rand pentru rezidential.

Conceperea planului de irigatii, achizitia pieselor componente, constructia sistemului de irigatii si intretinerea lui, nu sunt lucruri simple, pe care oricine le poate face bine.

Suntem convinsi ca sti bine cum sta situatia aici, de aceea cauti solutii personalizate pe cazul tau.

Atat timp cat esti dispus sa achizitionezi servicii de inalta calitate la preturi corecte, noi putem prelua intreaga raspundere pentru irigarea spatiului verde, ce doresti sa arate impecabil.

~~

Recomandarile ce ne sustin, vin si de la sute de terenuri de fotbal si zeci de terenuri de golf pe care le-am construit de la conceperea planului de irigatii pana la darea lui in folosinta. Putem oricand dovedi cu acte, tot ce afirmam. 

Spre exemplu: la 40 de terenuri de fotbal care am construit irigatiile in 2011 si alte 60 in 2012.

S-au construit doar 5 noi terenuri de golf in Austria in 2012, iar 4 dintre ele sunt raspunderea noastra si la irigatii (nu doar la masini de tuns).

~~

Stim ca timpul in care se pot efectua lucrari pe terenurile sportive, sunt limitate drastic in timpul unui an, de planul competitional si alti factori directi. De aceea te invitam sa ne anunti din timp, ce planuri ai, sa fim in masura sa raspundem competent.

Daca ai deja un sistem de irigatii instalat si il doresti extins sau reparat, ne poti anunta si rezolvam situatia, cat de rapid este posibil.

Evident ca noi instalam in mod deosebit Toro, dar indiferent de brand-ul si calitatea sistemului deja instalat la un client, putem vizita pentru analiza locatia si sa furnizam o consultanta pertinenta.

Interesant de stiut este si statistica neutra facuta de curand de Golf Digest (cea mai mare revista de golf din lume).

Studiul a constat intr-un concurs, unde cateva mii de jucatori au votat un top al celor mai bune 100 terenuri de golf in lume, ca frumusete (design, calitate gazon si servicii). Primele 68 din ele, folosesc irigatii si masini de tuns de la Toro.