Sport & Municipal

municipalitati

Terenurile de sport, au nevoie de o echipa de profesionisti si un parc complex de masini, pentru a avea un gazon perfect.

Nu este deloc simplu sa mentii calitatea in conditii maxime de stres.

Te intelegem perfect, stimate coleg.

Activam in acest domeniu, de mai multe generatii, si cunoastem toate problemele cu care te confrunti. De aceea suntem dispusi sa te ajutam cu orice aspect tehnic ai nevoie.

Sa incepem cu masinile profesionale de tuns gazon si sistemul de irigatii. Toro este folosit de toate Cluburile de fotbal de top, la nivel global. Cateva exemple: FC Barcelona, Arsenal Londra, Manchester United, Bayer Munchen.

Importanta este si statistica neutra facuta de curand de Golf Digest (cea mai mare revista de golf din lume). Studiul a constat intr-un concurs, unde cateva mii de sportivi au votat un top al celor mai bune 100 terenuri de golf in lume, ca frumusete (design, calitate gazon si servicii). Primele 68 din ele, folosesc doar irigatii si masini de tuns de la Toro.

Pentru municipal, o dovada la indemana privind calitatea produselor Toro, este utilizarea lor exclusiva de catre municipalitatea orasului Vienna, pentru intretinerea parcurilor publice din oras. Aceasta activitate este una intensa si esentiala pentru estetica capitalei considerate numarul 1 in lume, ca nivel de trai.

Consideram ca primele 15 orase din Romania si primele 7 aeroporturi, isi pot permite cu usurinta cateva produse din brand-ul Toro, tocmai pentru ca sunt cele mai bune din piata drept calitate.

Toro inseamna mai presus de toate productivitate, un factor cu greutate cand vorbim de terminarea rapida a lucrului, inainte de

Daca totusi bugetul este mai restrans pentru moment, avem o serie de produse care vor acoperi lucrarile ce trebuiesc facute in aria ta de interes. De asemeni poti cumpara de la noi produse second sau demo (in leasing).